Ecom Software Kft   

change language

magonet.jpg (3231 bytes)

Ismertető

Bűvös Dokumentumok

Modul leirás

Részletes modul leirás

 

magonet1.jpg (3117 bytes)   Mago.net Professional   

Professzionális rendszer profiknak, egy komplett rendszer a feltörekvő  középvállalkozások számára.

A mago.net elérhetővé teszi mindazt a képességeket kis és középvállalkozások részére, amivel eddig csak   nagyvállalatok rendelkezetk. Válasszon egy tökéletes megoldást további növekedéséhez! A mago.net vállalatirányítási rendszer könnyen kezelhetővé teszi a cégvezetéssel járó üzletvezetési teendők és irányítási feladatok ellátását. A szervezet igényeinek megfelelően testre szabott mago.net használatát teljes körű oktatás és technikai támogatás is segíti. Korszerü rendszer  elfogadható költségek mellett.

A mago.net piacvezető az ERP piacon, a kis- és középvállalati szegmensben, mely megfelel mind a hazai, mind az Európai Unió vállalatirányítási folyamatainak és igényeinek. A termék 20 évre visszatekintő tapasztalattal, több mint 18 ezer installációval, 250 viszontértékesítő partnerrel és 60 ezer felhasználóval rendelkezik Európában. A mago.net egyedülállóan 3 szintű gyártási megoldást kínál, mely az előkalkuláción keresztül az erőforrások adminisztrálására, aggregálására, kimutatására, hogy kinek, mikorra, mit, milyen módszerrel gyártsanak le, az utókalkulációig, mindenre naprakész válasza van.

A mago.net rendszer a következő modulokat tartalmazza:
Gyártásirányítás
Főkönyvi modul
Vevői/Szállítói analitika
Logisztikai modul
Rendelés nyilvántartás
Beszerzés nyilvántartás
Tárgyi eszköz modul
Management & controlling modul
Költségtervezés, -elemzés modul
Intrastat (EU), stb.

A mago.net kis- és középvállalatok számára fejlesztett integrált vállalatirányítási rendszer biztosítja az Ön cége számára, hogy:
gyorsan és rugalmasan végezze a napi ügyviteli folyamatokat,
piaci előnyre tegyen szert,
működése a legnagyobb elérhető hatékonyságot biztosítsa,
követi a cég növekedését,
mindig mosoly várja és friss, finom kávé...

A mobil megoldások használhatósága (palmtop, PDA) szintén a rendszer részét képezik. Ez az ERP szoftver teljes egészében a Microsoft.NET technológiára épül. A bevezetés eredményességében a jó szoftver csak a siker egyik felét jelenti. A másik felét cégünk tapasztalata, kollégáink hozzáértése és az általunk nyújtott szolgáltatások minősége garantálja.

Szolgáltatásaink:
Előfelmérés;
A meglévő és jól működő rendszerek beépítése, adatkonverziók;
Egyedi fejlesztések;
Testre szabás;
Több napos oktatási tréningek;
Igény esetén teljes körű rendszerfelügyelet, üzemeltetés;
Telefonos és e-mailes támogatás (help desk): A bevezetési oktatás során átadott információkat egészíti ki a naponta felmerülő kérdések megválaszolásával és az esetleges problémák azonnali elhárításával az ügyfélszolgálat tevékenysége.
Rendszerkövetés: mindenkori gazdasági és jogi környezettel való naprakész összhangját biztosítja. Az installálás és az upgrade teljes egészében az interneten keresztül történik. A mago.net funkciói előre gyártott megoldásokat tartalmaznak a legtöbb igényre, ezeket beállítva rendkívül gyorsan - akár a szerződéskötéstől számított 4-8 hét alatt - elindítható az új rendszer. Ezeket a funkciókat kiegészíthetik általunk egyedileg készített modulok , melyek speciálisan az Önök működésére szabottan készülnek, és magukba foglalják a Cégük eddigi működése során felhalmozott tapasztalatokat. Az egyedi programozási feladatok során mód van bármilyen más rendszerrel, illetve alkalmazással való összekapcsolásra.

emailheadgeneral.jpg (9013 bytes)